Den Haag & Regio
mainImage
Orange Pictures
John Blok.

Westlandia verloor zondagmiddag in de Derde Divisie op bezoek bij JOS Watergraafsmeer met 2-1. De Amsterdammers openden in de 15e minuut de score door Richmond Bossman. De thuisclub liet Westlandia het spel maken om er in de omschakeling gevaarlijk uit te komen. De Naaldwijkers kregen ook kansen en dat resulteerde in de 40ste minuut in de 1-1 van Serhat Cakmak.

Al direct na rust kwam JOS opnieuw op voorsprong door een foutje in de Naaldwijkse achterhoede. Raven Bergwijn profiteerde. Deze voorsprong gaf de thuisclub niet meer uit handen. In de slotfase kreeg Brandan Vrede zijn tweede gele kaart van de wedstrijd, waardoor Westlandia de negentig minuten met tien man moest volmaken.

De wedstrijd Hoogland-Quick was al eerder door de KNVB van het programma gehaald vanwege besmettingen bij de thuisclub. Dat gebeurde een dag eerder ook met Katwijk-Scheveningen. Ook de ploeg van trainer John Blok heeft een 'coronageval' in de selectie. Het was voor Scheveningen de tweede achtereenvolgende keer dat het niet in actie kwam.